2019.- GODINA UZLETA

Godinu na izmaku obilježili su uspjesi na državnim smotrama i brojni nastupi u gradovima i mjestima središnje Hrvatske

NASTUPIAKTIVNOSTI

12/30/2019

Godina 2019. bila je ispunjena brojnim nastupima i aktivnostima Ansambla. Osim velikog koncerta pred domaćom publikom u Sisku, više nego uspješnim nastupima na državnim smotrama natjecateljskog karaktera u Dugom Selu i Čakovcu, našim gostovanjima pokrili smo cijelu Sisačko-moslavačku županiju, a i šire. Vrijedi spomenuti neke:

-Sisak- 1. Županijski pleter -smotra najuspješnijih predstavnika SMŽ u 2018. godini; Zagreb -gostovanje u Hrvatskom glazbenom zavodu; Vojnić- gostovanje na godišnjem koncertu SKUD "Prosvjeta"; Novska- županijska smotra koreografiranog folklora i gostovanje na godišnjem koncertu KUD-a "Šubić" Novska; Sisak- Županijska smotra malih vokalnih sastava; Ivanić Grad- gostovanje na Smotri folkolra"Otoka Ivanića"; Zagreb - snimanje božićne emisije "Fio show"...

Posebno aktivna bila je vokalna sekcija koja je održala korizmeni koncert u Galdovu te učestvovala na nizu događanja i manifestacija u Sisku, Desnom Trebarjevu, Čigoču. Tu su još i nastupi u Velikoj Ludini, Cagincu kraj Ivanić Grada i Potoku.

Posebno smo ponosni na suradnju s Dječjim domom "Vrbina" u Sisku gdje smo održali prezentaciju Ansambla i u nekoliko navrata održali probe na kojima su aktivno učestvovali štićenici Doma, a i u okviru našeg Ansambla s radom su započele dječja tamburaška i plesna sekcija.

Za potrebe promidžbe našeg koncerta u svibnju snimili smo i promo spot!

Božićna emisija "Fio-show"
Božićna emisija "Fio-show"