DRUŽENJA 2020. GODINE

Ansambl na obali naše Kupe i prekrasnom kampu u Medveji

TEAM BUILDING

11/1/2020

Biti dio našeg Ansambla ne podrazumijeva samo probe i vježbanje, ponekad nepredviđene stresne situacije pred važne nastupe, pljesak publike u dvorani... Puno je tu i drugih opuštenijih i neformalnijih trenutaka i druženja na kojima se bolje upoznajemo i stvaramo uspomene za cijeli život. Ova 2020. godina svima je bila teška zbog panedemije Covid-19, obilježena neizvjesnošću i nesigurnošću. Ipak, i u takvim uvjetima, uspjeli smo, u ono malo vremena kada je to bilo dopušteno, organizirati dva nezoboravna druženja koja ćemo još dugo pamtiti.

Krajem svibnja spojili smo ugodno s korisnim te na obali naše prekrasne Kupe u Staroj Drenčini održali sjednicu Skupštine i nakon toga se opustili uz sve one popratne stvari koje čine jednu dobru feštu! Slučajnost da taj dan troje naših mladih članova slave rođendan samo je pridonijela općem dobrom ugođaju, a vrhunac doživljaja svakako je bilo jahanje i vožnja kočijom!

Početkom rujna otputovali smo u Medveju i proveli dva savršena dana u prekrasnom kampu na samoj obali. Vrijeme nam je išlo na ruku. Sunce, more, dobar roštilj, pjesma i veselje - zar je bilo potrebno više?

Na obali Kupe- svibanj 2020.
Na obali Kupe- svibanj 2020.