NOVO VODSTVO ANSAMBLA

Održana redovna Izborna sjednica Skupštine i izabrana tijela udruge za mandat 2022.-2026. Novi predsjednik Ansambla je Hrvoje Grabić.

AKTIVNOSTI

5/15/2022

U Srednjoj strukovnoj školi Kotva u Sisku sinoć je održana redovna Izborna sjednica Skupštine na kojoj je Ansambl izabrao tijela Skupštine za mandat 2022. - 2026. Prigodno i svečano obilježili smo i četiri godine postojanja Ansambla, prisjetili se svih naših uspjeha, nastupa i događanja i svega kroz što smo prošli u tom razdoblju. Na sve to podsjetila nas je Maja Gavran, dosadašnja predsjednica, koja je uvelike doprinijela ugledu koji danas imamo u folklornom svijetu. Zahvalnica i skroman poklon najmanje je što smo mogli učiniti da joj kažemo hvala. Novoizabrani predsjednik Hrvoje Grabić predočio je vrlo ambiciozan plan rada za naredni mandat i svoje viđenje i smjernice za daljnje djelovanje.

Uz novog predsjednika Hrvoja Grabića, novo vodstvo Ansambla čine i Nikolina Klasnić - dopredsjednica, Milan Žugaj - tajnik te Davor Bakarić, Jelena Kostrić, Lorena Prpić i Mateo Jajčinović - članovi Upravnog odbora.

Nadzorni odbor čine Katica Malović - predsjednica te Željko Maljevac i Miroslava Rebić - članice.

Skupštini su nazočili i dragi nam gosti: Darinka Mesnjak, predsjednica KUD-a Sava Crnac, Marina Šaban, predstavnica KUD-a Potočanka Potok te Ljilja Slunjski, predsjednica Udruge Radost Budaševo.

Fotografije: Zdenko Plevančić

Novo vodstvo Ansambla
Novo vodstvo Ansambla