3. ŽUPANIJSKI PLETER

U bogatom programu presjeka najboljeg u kulturno-umjetničkom amaterizmu županije tijekom 2022. godine predstavila su se naša djeca, tamburaška i folklorna sekcija

NASTUPI

10/21/2023

U Domu INA Rafinerija nafte Sisak 20.10.2023. održana je manifestacija "Županijski pleter", treća po redu. U organizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga SMŽ i pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije na manifestaciji je predstavljen presjek najboljih ostvarenja u kulturno-umjetničkom amaterizmu tijekom prošle godine.

U bogatom programu predstavljeni su folkloraši, pjevačke skupine, tamburaši, glumci, književnici i likovni umjetnici amateri, koji su tijekom 2022. godine postigli iznimne uspjehe plasirajući se na državne smotre ili manifestacije ili su postali nositelji najviših priznanja na manifestacijama organiziranim od strane ZKUU SMŽ, predstavljajući i promovirajući na taj način bogatstvo kulture i umjetnosti naše županije.

Svečanosti su nazočili župan Sisačko-moslavačke županije, Ivan Celjak, te predsjednica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije, Ivanka Roksandić, koji su uručili zahvalnice svim sudionicima manifestacije.

Naš Ansambl, u skladu sa svojim postignućima tijekom 2022. godine, na pozornicu je izlazio čak tri puta! Predstavili su se naši najmlađi, članovi dječje tamburaške i folklorne sekcije, tamburaška sekcija uz pratnju vokalista te folklorna sekcija. Folklorni ansambl "Etno Siscia Sisak" sudjelovao je i na prošla dva Županijska pletera, a već sada znamo da sudjelujemo i na sljedećem:-)!

Fotografije: ZKUU SMŽ

FA ESS ŽUPANIJSKI PLETER 2023
FA ESS ŽUPANIJSKI PLETER 2023